Bent je op zoek naar een tafelhaard? Een tafelhaard kan een geweldige aanwinst zijn voor elk huis en zorgt voor een gezellige en romantische sfeer. Maar met zoveel verschillende soorten tafelhaarden op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. In deze blogpost bespreken we de belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van een tafelhaard, zoals de grootte van de tafelhaard, het soort brandstof dat wordt gebruikt en de beschikbare veiligheidsvoorzieningen.

De grootte van de tafelhaard

Bij het kopen van tafelhaarden is de grootte een belangrijke factor om rekening mee te houden. Heb je een kleine ruimte, dan kun je beter kiezen voor een kleinere tafelhaard. Heb je daarentegen een grote ruimte, dan kunt je beter kiezen voor een grotere tafelhaard. Zorg ervoor dat je de ruimte meet waar je de haard wilt plaatsen, zodat je de juiste maat kunt kiezen.

Tafelhaard voor binnen en buiten

Een andere belangrijke overweging bij de aanschaf van een tafelhaard is of deze voor binnen of buiten gebruik is. Als u van plan bent hem binnen te gebruiken, dan wil je er zeker van zijn dat hij voorzien is van een veiligheidsvoorziening die voorkomt dat er vonken uitvliegen. Ben je daarentegen van plan om hem buiten te gebruiken, dan wilt je er zeker van zijn dat hij bestand is tegen de elementen.

Een veilige tafelhaard van Tenderflame

Als veiligheid voor je een topprioriteit is, kunt je een tafelhaard van Tenderflame overwegen. Tenderflame heeft een verscheidenheid aan tafelhaarden die zijn ontworpen om veilig en gemakkelijk te gebruiken te zijn. Hun haarden zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen, en ze hebben een veiligheidsscherm om te voorkomen dat er vonken uitvliegen.

Soort brandstof voor de tafelhaard

Het laatste waar je op moet letten bij de aanschaf van een tafelhaard is het type brandstof. Er zijn een paar verschillende opties beschikbaar, waaronder gas, elektrisch, bio-ethanol en tenderfuel. Als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke optie, dan kun je het beste kiezen voor tenderfuel of bio-ethanol. Dit zijn zeer gemakkelijke brandstoffen om je tafelhaard bij te vullen. Tenderfuel kun je zelfs bijvullen als de tafelhaard aan het branden is. Deze brandstof werkt wel enkel met Tenderflame tafelhaarden!

Tafelhaard kopen

Als het gaat om het kopen van een tafelhaard, zijn er een paar belangrijke dingen om te overwegen. Neem de tijd om te kijken naar de grootte van de tafelhaard, het soort brandstof dat wordt gebruikt en de beschikbare veiligheidsvoorzieningen. Als veiligheid voor u een prioriteit is, kunt u een tafelhaard van Tenderflame overwegen. Met de juiste tafelhaard kunt u genieten van een gezellige en romantische sfeer in uw huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *